Proceduri şi tratamente cu Morpheus 8. Dr. Crina Gliga explică la Napoca Live cum funcţionează

Morpheus 8 este un dispozitiv de remodelare adipoasă subdermică care remodelează şi conturează fracţionat faţa şi corpul. În cadrul emisiunii de la Napoca Live, medicul dermatolog, Dr. Crina Gliga, de la Clinica Optimum din Cluj-Napoca, a explicat cum funcţionează Morpheus 8.

“Aparatul foloseşte una dintre cele mai puternice tehnologii minim invazive pentru a creşte fermitatea pielii, care combină radiofrecvenţa cu mezoterapia fracţionată. Este un dispozitiv de remodelare adipoasă subdermică care conturează faţa şi corpul, pătrunde adânc în piele. Practic, creează microleziuni care declanşează răspunsul natural de vindecare al organismului, stimulează producţia de colagen şi elastină şi semnele de îmbătrânire sunt estompate sau chiar eliminate. Ajută în rezolvarea şi îmbunătăţirea semnificativă a diverselor tipuri de probleme şi neplăceri. Poate fi utilizat în diverse probleme, precum riduri, linii fine, piele lăsată, ridurile marionete, cicatrici, pori dilataţi. Este o procedură care foloseşte 24 de micro-ace care pătrund în ţesutul subdermal. Are efecte vizibile cu ochiul liber”, a explicat Dr. Crina Gliga.

Tratament, efecte secundare şi primele rezultate

“Tratamentul durează între 15-60 de minute. Pacientul simte doar o senzaţie de usturime, pentru că înainte de procedură se aplică o cremă anestezică. Pacienţii au spus că după tratament tenul este puţin roşu, inflamat, cu cojiţe mici şi pot să apară mici vânătăi. Undeva la 10 zile după tratament tenul arată bine. Unii pacienţii văd rezultatele după câteva zile, însă ele apar sigur după 6 săptămâni. Indicaţia este de 3 proceduri la interval de 6 săptămâni. Depinde de calitatea tenului, calitatea pielii. 

Pot exista şi efecte secundare chiar dacă ele sunt rare. Îroşirea pielii, apar cruste, tenul este sensibil câteva zile după tratament. Pe termen lung nu există efecte secundare”, a declarat Dr. Crina Gliga, la Napoca Live.

Emisiunea integrală AICI.

Clinica Optimum din Cluj-Napoca oferă pacienţilor cele mai avansate tratamente și soluții medicale in domeniul dermato-venerologiei, ginecologiei și chirurgiei plastice, estetice și microchirurgiei reparatorii. Această clinică reuneşte o echipă medicală de top din Cluj-Napoca, pentru o oferi servicii de cea mai bună calitate.