Primarul din Floreşti: Va fi nevoie de economie la tot ce înseamnă energie. Nu vom insista pe un iluminat public de Sărbători așa cum era în alți ani

Primarul comunei Floreşti, Bogdan Pivariu, le-a cerut cetăţenilor să fie mai atenţi în ceea ce priveşte consumul de energie în perioada următoare.

El a spus că Primăria Floreşti nu va insista pe un iluminat public de Sărbători aşa cum era în alţi ani.

„Este o întreagă discuție în cazul în care lucrurile nu arată bine și se pare că așa va fi, nu o să insistăm pe un iluminat public de Sărbători așa cum era în alți ani. Mi se pare o povară pentru cetățenii Floreștiului, chiar dacă luminile ne bucură, ne încântă de Sărbători. Vom face în așa fel încât să simțim că aceste Sărbători sunt prezente, chiar în aceste condiții austeritate și de criză mondială din cauza războiului din Ucraina.

După cum arată situația în acest moment, nu este vorba doar de luminile de Sărbători. Va fi nevoie de economie la tot ce înseamnă energie. Din fericire pentru noi am început deja din clădirea Primăriei unde am schimbat toate becurile, sunt pe LED, am redus consumul cu 45%. Tot ce a însemnat consumator mare a fost înlocuit cu consumator mai mic. Trebuie să fim mult mai atenți”, a declarat Pivariu, la ZIUA LIVE.