Podul peste Arieş din Turda va fi dat în folosinţă săptămâna viitoare

Deputatul USR-PLUS, Viorel Băltărețu a anunţat că, podul peste Arieş din Turda va fi dat în folosinţă săptămâna viitoare.

Potrivit acestuia, ultimele etape care au mai rămas presupun un efort redus de muncă: asfaltări, montarea parapeților de protecție și marcaje.

„Dacă vremea e bună, săptămâna viitoare podul va fi dat în folosință. Mă bucur că apelul meu către Compania de Apă Arieș n-a fost în zadar, reprezentanții acesteia au montat țevile de protecție la capătul dinspre Turda și promit că mâine le montează la capătul opus.

Urmează ca țevile de apă propriu-zise să fie montate după finalizarea podului și sper că nu vor fi un motiv pentru a bloca din nou traficul. Apoi, mai rămâne partea de semnare a documentelor: voi trimite o scrisoare către Ministrul Transporturilor, dl. Grindeanu, prin care voi solicita ca procesul verbal de recepție să fie semnat rapid, desigur, cu respectarea cerințelor legale. Darea în folosință a podului se apropie cu pași repezi”, a declarat deputatul USR-PLUS Viorel Băltărețu, potrivit TurdaNews.