Peste 60 de drumuri din județul Cluj, reparate cu 70 de milioane de lei. VEZI lista completă pentru 2022

Consilierii județeni ai Clujului vor dezbate, joi, 29 septembrie, actualizarea programului privind lucrări/servicii de întreținere și reparații a drumurilor județene în anul 2022.

Potrivit proiectului înaintat spre dezbateri, bugetul pentru aceste lucrări a fost estimat la 70 de milioane de lei (inclusiv TVA). La sfârșitul lunii martie, Consiliul Județean Cluj a aprobat programul privind lucrări/servicii de întreținere și reparații a drumurilor județene în anul 2022. Atunci, bugetul a fost estimat la 60 de milioane de lei.

„Valoarea estimată pentru fiecare drum județean sau sector de drum județean evaluat a fost făcută în luna Februarie 2022 și prin introducerea în anexa nr.2 a celor două drumuri județene noi, DJ161Z respectiv DJ109Z se identifică lucrări de întreținere curentă și periodică care se impun a se executa pe aceste drumuri județene. Programul de lucrări de întreținere curentă și periodică cuprinde și seviciile de deszăpezire pe drumurile județene, împărțite în 5 loturi. Valoarea estimată pentru lucrările de întreținere curentă și periodică pentru fiecare drum județean sau sector de drum județean respectiv valoarea estimată a serviciilor aferente anotimpului rece din perioada noiembrie-decembrie 2022 este de 10.044.000 lei cu TVA”, arată Consiliul Județean Cluj.

LISTA completă poate fi consultată mai jos:

1 24

2 14

3 8

4 7

5