Park Lake Residence, un proiect al viitorului

Pandemia, lipsa de socializare și restricțiile de mișcare au demonstrat cât de important este să avem un mediu cât mai plăcut și confortabil în propria casă. Conceptul Park Lake Residence a fost gândit pentru a răspunde nevoilor celor care apreciază un refugiu chiar în mijlocul unui oraș aglomerat, fără a priva rezidenții de acces rapid la cele mai importante puncte din Cluj-Napoca.

Park Lake Residence este un ansamblu rezidențial care mizează pe confort și pe izolare de zgomotul urban, având în același timp un amplasament ideal, chiar lângă cel mai important centru comercial din Cluj-Napoca, Iulius Mall. Apartamentele premium beneficiază de o priveliște încântătoare asupra lacului, oferind astfel posibilitatea relaxării fără a părăsi locuința și bucuria de a locui într-o zonă superbă a orașului.

O oază de relaxare, chiar în inima orașului Cluj-Napoca

Fondatorii proiectului Park Lake Residence, compania Amistar Euroconsult, prin Zaharia Claudiu-Ion şi Grigorescu Aurel-Andrei-Valentin, au dorit încă de la început să ofere locuitorilor ansamblului rezidențial posibilitatea de a trăi într-un oraș cheie al României, având avantajul zonei excelente, dar și a facilităților existente în complex. Claudiu Ion Zaharia, unul dintre principalii investitori, a mizat pe calitate și pe un concept premium, diferit - încă de la început, ceea ce s-a dovedit a fi un real succes și o oportunitate pentru toți cei care au optat pentru un apartament în cadrul Park Lake.

„Ne-am dorit să oferim locuitorilor acestui ansamblu rezidențial confort sporit, însă fără a-i izola de pulsul orașului. Amplasamentul Park Lake Residence este unul dintre principalele avantaje ale acestui complex și am vrut să valorificăm acest lucru. Am păstrat zona verde și am creat o oază de liniște și de relaxare într-un super oraș, aproape de cele mai importante puncte. Park Lake Residence beneficiază de toate facilitățile de care rezidenții au nevoie pentru a se bucura de noua lor locuință”, spune Claudiu Ion Zaharia, asociat în compania Amistar Euroconsult.

Noul ansamblu rezidențial însumează 10 etaje cu 200 de apartamente cu 1, 2 și camere, cu parcări interioare și exterioare.

Park Lake Residence este un proiect de viitor, durabil și modern, cele mai importante valori ale ansamblului rezidențial fiind calitatea și confortul.