Ovidiu Moldovan: În Cluj este uşor să vinzi în ziua de astăzi. Cererea este mare

Invitaţii emisiunii din domeniul imobiliar moderată de jurnalistul Media 9, Ionel Lespuc, Real Estate Agenda de la NapocaFM au fost investitorii imobiliari, Ovidiu Moldovan şi Călin Liviu Borodi.

Ovidiu Moldovan a menţionat că, în Cluj este uşor să vinzi în momentul de faţă.

“Din fericire în Cluj este ușor să vinzi în ziua de astăzi. Cererea este mare. În momentul de față avem cerere mare.

Noi facem în felul următor: prima persoană care vine și plătește avans, își rezervă apartamentul”, a menţionat Ovidiu Moldovan la NapocaFM.

În momentul de faţă, în Cluj se discută mult despre vânzarea apartamentelor în stadiul de proiect.

Ovidiu Moldovan a menţionat că, această strategie poate fi şi bună şi rea.

“Poate să fie bună, poate să nu fie bună. Noi avem acum chiar pe strada Constantin Brâncuși.  Suntem cu toate apartamentele vândute și blocul acum se ridică. Dar sigur, între timp materialele s-au scumpit foarte tare. Am vândut înainte să se scumpească.

În momentul de față dacă nu am fi vândut la stadiul de proiect puteam cere cel puțin 15-20% în plus”, a declarat Ovidiu Moldovan.

De asemenea, investitorul imobiliar, Călin Liviu Borodi a precizat că, “singura problemă e că în momentul în care vinzi și totul e încasat nu mai ai aceeași motivație de a termina lucrarea, de a vedea ce se întâmplă cu apartamentele, pentru că tu știi deja că l-ai vândut. E un pic complicat. Aici apare un pic de profesionalism din partea noastră. chiar dacă le-am vândut, suntem foarte riguroși în ceea ce promitem”.