Moldovan – Carmangeria Sânnicoară a deschis un nou magazin tip bistro în Cluj-Napoca. Noul magazin se află pe strada Eugen Ionesco 67 şi este deschis de luni până duminică, de la 9 dimineaţa.
Noutatea cu care a venit această deschidere este modalitatea de gătire şi servire a unora dintre preparatele calde din meniul bistro-ului. Este vorba despre un grill coreean incorporat în masă, pe care oamenii îşi pot găti singuri unele preparate din meniu.
Totodată, în noul magazin se găsesc noutăţi şi la nivel de produse, care nu se găsesc în celelalte magazine – marinate, pesmetate şi cărnuri speciale.
“Sunt mândru pentru acest proiect care a ieşit extraordinar. Vă aşteptăm cu produse elaborate, mintenaşuri, foarte multe produse pe care le puteţi lua acasă şi le puteţi pune la cuptor, foarte multe produse pentru grill. Ne gândim să mai deschidem pe viitor astfel de magazine. Este un concept store nou şi vrem să îl replicăm în Cluj şi în afara oraşului”, a declarat pentru Napoca Live, Directorul General Moldovan Carmangeria, Cosmin Moldovan.
Magazinele Moldovan cu bistro sunt gândite astfel încât să ofere clienţilor care le trec pragul o experienţă culinară completă. Aceştia au posibilitatea de a cumpăra produse, dar şi de a consuma, pe loc, preparatele calde, proaspete, gătite în magazine. Pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor cumpărătorilor, meniurile din toate magazinele bistro sunt actualizate continuu.
Toate magazinele Moldovan comercializează o gamă largă de produse, de la carnea proaspătă (porc, vită, pui sau berbecuţ), carne (premium) maturată de vită, la specialităţi marinate şi semipreparate (burger, mici, frigărui, costiţie) şi preparate tradiţionale din carne: specialităţi, şunci, tobe, pateuri, afumături, cârnaţi, crenvurşti. Multe dintre acestea sunt reţete proprii, tradiţionale.