Ministrul Sănătăţii: Centrele de vaccinare anti-Covid vor fi deschise în prima şi a doua zi de Paşte

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă a anunţat că, centrele de vaccinare anti-Covid vor fi deschise atât în prima, cât şi în cea de-a doua zi de Paşte, conform informaţiilor oferite de Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), potrivit AGERPRES.

"Conform informaţiilor primite de la CNCAV, centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi de Paşte, cât şi în a doua zi de Paşte", a declarat ministrul, într-o conferinţă de presă.

Mihăilă a subliniat importanţa respectării regulilor de protecţie sanitară impuse pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2.

"Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, săptămână care are implicaţii profunde în special pentru creştinii ortodocşi, iar în weekend este Paştele ortodox fac un apel la responsabilitate: pe de o parte, să încercăm să ne protejăm cât de mult posibil, iar, pe de altă parte, dacă avem programare la vaccinare, să o respectăm. (...) Vă doresc un Paşte luminat şi multă sănătate", a transmis Ministrul Sănătăţii.