Memorialul ”Nae Chișu” - eveniment de excepție, vineri, pe stadionul din Gruia

Ediția a II-a, 2023, a Memorialului ”Nae Chișu”, fostul și regretatul antrenor clujean, se va desfășura vineri 7 iulie, de la ora 17.30, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Invitați speciali pe stadionul CFR, nu sunt doar fotbaliștii Old Boy’s  ai echipei CFR Cluj, care vor disputa un meci special pe arena din Gruia, ci și toți cei care vor veni la eveniment din postura de iubitori de fotbal, spectatori, simpatizanți, cunoscuți și prieteni, alături de toți cei care l-au cunoscut și apreciat  pe regretatul antrenor NAE CHIȘU de la echipele CFR Cluj, IRA Cluj, CUG Cluj, Victoria Someșeni și Romhils.

Intrarea la eveniment este LIBERĂ!

Evenimentul va consemna prezența fiecărui jucător, printr-un simbol, un semn de participare la Memorialul ”Nae Chișu”, iar numele acestuia va fi prezentat la intrare pe terenul de fotbal.

Asistența medicala la eveniment va fi asigurată de medicii Adriana Bercea și Doina Elena Bolboacă, iar brigada de arbitri a meciului va fi compusă din Sorin Vădana, la centru, ajutat de asistenții Lucian-Grigore Mandi și Vasile Marc.

Repriza a III-a a partidei va avea loc la restaurantul clubului CFR.

De asemenea, confruntarea de pe stadionul din Gruia va fi filmată.

”Țin să-i mulțumesc domnului președinte Cristian Balaj, și conducerii clubului CFR Cluj pentru ajutorul și sprijinul acordat în vederea desfășurării acestei acțiuni de suflet pe Stadionul CFR, ca semn al prețuirii și respectului pentru fostele glorii ale clubului.

Vă mulțumesc deosebit, tuturor!”, este mesajul lui Ilie Lazăr, organizatorul acestui eveniment deosebit.