MedEx la BT Arena Cluj-Napoca – Un eveniment dedicat unui stil de viață sănătos. VEZI în ce perioadă se va desfășura

În perioada 19-25 septembrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, se va desfășura un eveniment unic în Transilvania, care își propune să aducă furnizorii de servicii de sănătate față în față cu beneficiarii!

MedEx este dedicat, în special, persoanelor foarte active și ocupate pentru care stresul și munca în exces au devenit o rutină zilnică, dar conștiente că trebuie să facă schimbări pentru a se bucura de armonie în familie, dar și în carieră.

MedEx este ocazia perfectă pentru o dezvoltare personală și stabilirea unor relații sănătoase cu familia ta și cu cei din jurul tău.

Vor fi organizate conferințe dedicate participanților, subiectele principale de discuții fiind teme actuale, care preocupă o parte însemnată din populație: stil de viață, stres, burnout, organizare a timpului, echilibru viață personală - viață profesională.

Evenimentul va fi un prilej inedit ca participanții să se familiarizeze cu noțiuni de medicină și lifestyle și să cunoască îndeaproape modul în care acționează anumite produse și utilitatea serviciilor de sănătate prezentate de furnizori.

„MedEx este un eveniment de promovare a sănătății prin diverse conferințe în care specialiștii din domeniu vor vorbi despre teme actuale, stil de viață sănătos, stres, burnout, dezvoltare personală. Lectorii vor fi medici, psihologi, oameni din lumea sportului.

Participanții vor putea să interacționeze cu partenerii, cu furnizorii de servicii de sănătate și produse de sănătate. Vor putea să aleagă diverse informații, servicii de sănătate. Eu cred că este un eveniment care este așteptat. Nu a mai fost ceva asemănător. Din discuții lumea dorește să participe, dorește să se informeze. Este important că pot avea interacțiune cu furnizorii. Ne vedem la MedEx”, a declarat Directorul proiectului MedEx, Aurel Negrean, pentru Napoca Live.

Toate informațiile despre eveniment sunt disponibile AICI.

Evenimentul este organizat de Asociația Română pentru Educație Medicală (AREM), în colaborare cu Event Consulting, iar partener este Inspire Movement.