Lista locațiilor pentru autorecenzare asistată și programul de lucru al recenzorilor din județul Cluj

Autoritățile au pus la dispoziția clujenilor care vor să fie îndrumați de un recenzor la înregistrarea informaţiilor cuprinse în formular mai multe centre de recenzare asistată.

Găsiți AICI lista centrelor și programul.

După completarea chestionarelor, în decurs de maxim 7 zile acestea sunt validate, după care se generează dovada de autorecenzare, care poate fi descărcată de pe site-ul www.recensamantromania.ro, pe baza CNP-ului personal.

Ziua liberă poate fi luată în decurs de un an, de la data realizării autorecenzării, și aceasta se acordă persoanelor care se autorecenzează folosind echipamentul propriu, dar și celor care se autorecenzează, sub îndrumarea recenzorului ARA.

“Îndemnăm toți locuitorii să participe Recensământul Populației și Locuințelor, deoarece aceasta este o cercetare statistică națională care măsoară o serie de indicatori statistici deosebit de importanți pentru fiecare stat, cum ar fi numărul populației sau dimensiunea fondului de locuințe”, a transmis Instituţia Prefectului Judeţului Cluj, pe pagina de Facebook.