LANCERIA, al doilea proiect crypto românesc, se listează în curând pe două exchange-uri internaționale

Un nou proiect crypto românesc, LANCERIA, a reușit să adune vinerea trecută, în numai câteva ore, o finanțare de peste 1 milion de dolari de la investitori. Fondatorii LANCERIA vor să revoluționeze piața freelancerilor din întreaga lume, introducând plata în criptomonede și eliminând sau reducând la minimum orice taxe și comisioane.

Proiectul LANCERIA, demarat la începutul acestui an, presupune de fapt lansarea a trei platforme online, construite pe blockchain: una dedicată freelancerilor, una pentru pasionații de gaming și a treia pentru amatorii de NFTs, cărora li se pregătește un marketplace pentru arta digitală. Tehnic, LANCERIA este construit pe Binance Smart Chain (BSC), urmând să facă un fork pe ELROND NETWORK la sfârșitul acestui an.

Pe Lanceria.com, freelancerii din toate domeniile de activitate își vor putea promova serviciile și ofertele și vor putea interacționa și negocia cu posibili beneficiari. În cazul în care vor opta să fie plătiți în criptomonede, ei vor avea de plătit un comision infim, iar dacă vor alege clasicul dolar american ca formă de plată, comisionul Lanceria va fi între 1$ - 5$ raportat la platformele curente care cer un comision de aproximativ 20%. Principalul competitor al Lanceria va fi Fiverr, un business similar lansat în Israel în 2010, care astăzi valorează peste 6 miliarde de dolari, dezavantajele acestuia fiind taxele uriașe precum și lipsa variantei de plată în criptomonede. De asemenea, Lanceria vine cu un set nou de dotări, mult mai avansate, ce nu vor fi regăsite pe marile platforme.

Cele trei platforme ale românilor se vor baza pe tokenul LANC (emis în 350 milioane bucăți) care va fi listat foarte curând pe două exchange-uri internaționale, de unde oricine îl va putea achiziționa. Listarea se va produce la prețul de 0,015 dolari/token, proiectul urmând să plece de la o valoare de piață de cca. 2 milioane dolari. În cele două etape de pre-sale, desfășurate în ultimele săptămâni, tokenii puși la vânzare s-au epuizat ca pâinea caldă. Echipa Lanceria spune că este deja în discuții cu alte câteva exchange-uri importante care să listeze LANC în următoarea perioadă.

Fondatorul LANCERIA este Mihai Săraru, un timișorean stabilit la Viena, cu experiență în IT, freelancing și lumea crypto. Acesta a adunat în București și Galați o echipă de tineri entuziaști, specialiști în programare, web design sau marketing, care lucrează la cele trei platforme care vor fi lansate în acest an. Compania prin care se va derula proiectul, LANCERIA Freelancing, a fost înregistrată de curând la București.

Board-ul de conducere este completat de către Florin Mitu - CO-Founder și de către Robert Tudor - COO în cadrul companiei.

„LANCERIA este un proiect care va schimba viața milioanelor de freelanceri din toată lumea. Până acum au avut de plătit comisioane uriașe unor platforme online clasice care dominau piața. Odată cu LANCERIA, asta se schimbă. Comisioanele sunt eliminate, plata se va face în câteva minute, plus acceptarea criptomonedei LANC la plată le va aduce și alte beneficii, pe care le vom detalia în curând. Mulțumim investitorilor care ne-au susținut în etapa de pre-sale și îi invităm pe toți cei care aud acum despre noi să studieze proiectul și dacă doresc să investească în el, achiziționând LANC. Tokenul nostru are un potențial foarte bun, ținând cont de succesul din pre-sale, rezultat fără nicio acțiune de marketing. Listările internaționale care urmează, lansarea celor trei platforme, programul de staking pregătit și campania de marketing care urmează ne dau încredere că la finalul anului prețul LANC va fi mult mai sus", a spus, pentru www.transilvaniabusiness.ro, Mihai Săraru, fondatorul și CEO-ul proiectului.

Detalii despre LANCERIA puteți găsi accesând: www.lanceria.io