La Florești "Consilierii ZERO realizări se laudă cu munca altora"

Unul dintre consilierii locali ai USR-PLUS Florești se laudă pe rețelele de socializare că administrația locală ia în discuție introducerea mijloacelor de transport în comun pe Valea Gârbăului ca urmare a ieșirilor sale pe  teren și a întâlnirii acestuia cu cetățenii. Acțiunea consilierului USR-PLUS a stârnit reacție din partea liberalilor în condițiile în care primarul Bogdan Pivariu a anunțat în urmă cu câteva luni că au început teste cu autobuzele CTP și vor demara o serie de lucrări pentru sistematizarea zonei respective astfel încât să poată fi introduse mijloacele de transport pe Valea Gârbăului.

“Ne bucură foarte tare faptul că fiecare ieșire a consilierilor USR-PLUS în teren a adus o reacție din partea primăriei, asta înseamnă că a avut efect. După ieșirea pe Valea Garbaului primăria a luat în calcul introducerea de autobuze care să deservească această zonă, astăzi am ieșit pe strada Someșului unde am aflat alte probleme ale Floreștiului pe care o să le aducem pe masa Consiliului Local. Ideea în sine a sesizării problemelor cetățenilor a fost prezentă în programul de guvernare propus de USR-PLUS în campania electorala, așteptăm să vedem feed-back-ul administrației la aceste probleme sesizate și cum se vor închide aceste sesizări, cu promisiuni, cu fapte sau fără nici un răspuns (astăzi am aflat despre sesizări depuse de cetățeni la primărie care așteaptă un răspuns de aproape 90 de zile, poate on-line merge mai repede)”, a scris pe Facebook consilierul USR-PLUS.

Liderul de grup al consilierilor PNL din Consiliul local Florești, Bogdan Moga, printr-o postare pe Facebook l-a catalogat drept mincinos pe consilierul USR-PLUS, acuzând-ul pe acesta de manipulare și ZERO realizări.

"Metehnele inventate de noii politicieni de Florești, în ceea ce privește mințitul cu nonșalanță și asumarea unor merite imaginare nu cred că vor da roade la Florești. Consilierii 0 realizări se laudă cu munca altora fără niciun merit, dar e politică, pot să mintă si să spună că datorită lor s-a făcut. Bună strategie ați ales, din nefericire necâștigătoare pentru că floreștenii nu pot fi mințiți. Suntem mai inteligenți de cât ne considerați dumneavoastră și colegii dumneavoastră", a susținut consilierul Bogdan Moga

Introducerea unei linii de transport public pe Valea Gârbăului a fost anunțată de primarul Bogdan Pivariu încă din luna ianurie a acestui an. Ulterior, în luna aprilie, alături de reprezentanții CTP s-au făcut teste cu un autobuz și s-au purtat discuții cu reprezentanții Poliției Rutiere din cadrul IPJ Cluj în vederea obținerii avizelor de circulație.

“Am fost cu reprezentanții CTP pe zona Răzoare, pentru că intenționăm să introducem o nouă linie de transport în comun, care să deservească Valea Gârbăului și Răzoare. Lucrurile trebuie făcute sustenabil și documentat, pentru că nu ne permitem să facem greșeli. Un autobuz articulat în acea zonă. Am fost cu un autobuz, care nu este articulat, pentru a vedea o posibilitate de traseu, dar trebuie să facem un sens unic, în acea zonă. Acum suntem în discuții cu Poliția rutieră, pentru că avem nevoie de avize de la siguranța circulației. Cei de la Compania de Transport Public fac partea lor, noi a noastră și vom demara toate procedurile pentru a putea introduce cât mai repede acea linie”, a  afirmat  primarul Bogdan Pivariu în luna aprilie.