HO-HO-HO MOŞ CRĂCIUN – Spectacol de Crăciun pentru copii

Moș Crăciun se află acolo unde este dragoste și bunătate, acolo unde oricine dăruiește un zâmbet.

Îţi doreşti să ajungă Moș Crăciun anul acesta la copilul tău?

Te așteptăm la spectacolul HO-HO-HO MOŞ CRĂCIUN, cel mai frumos show pentru copii, dedicat copiilor și întregii familii.

În pragul Crăciunului, în casa celor cei mai îndrăgiți șoricei ai copilariei, pregătirile sunt în toi. În Satul lui Moș Crăciun se întâmplă lucruri magice, însă nimeni nu știe că sacul Moșului plin cu cadouri a dispărut! Alătură-te șoriceilor veseli și participă la căutarea sacului lui Moș Crăciun împreună cu ghidușul spiriduș și omul de zăpadă care adoră îmbrățisările călduroase. Un spectacol plin de viață, culoare și aventură.

Spectacolul este recomandat pentru copiii de + 2 ani.

Poster Online Cluj

Producator: Golden Party

Locația: Cinema Florin Piersic Cluj, ora: 11:00

Data: Sâmbătă, 04.12.2021

Preț:

  • 50 lei/ acces general (preț valabil atât pentru copil, cât și pentru adulți).
  • Copiii sub 2 ani au acces gratuit (cu dovada certificat de naștere), însă nu au loc asigurat.
  • Biletele se găsesc online pe Eventbook.ro/ blt.ro / goldenparty.ro sau zilnic la sală si înainte de eveniment, în funcție de disponibilitate.

Atenție!

Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde (disponibil pe https://certificat-covid.gov.ro/)  respectiv a unuia dintre următoarele documente:

-  dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);

-  dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

Documentele vor fi verificate de staff-ul organizatorilor și de personalul care va asigura paza și protecția evenimentului. Unicul scop al procedurii de verificare este acela de a permite sau de a refuza, după caz, acceptul spectatorilor în spațiul dedicat evenimentului.

În cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egala cu 12 ani, nu este obligatorie testarea pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este obligatoriu ca masca să acopere nasul și gura.

Este obligatorie respectarea distribuirii locurilor în spațiul de eveniment. Organizarea spațiului a fost realizată în conformitate cu normele de distanțare impuse de contextul actual.

IMPORTANT:         

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 0-2 ani (neîmpliniți)  au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiti de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 40 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam să nu întârziaţi!

Atenție, se filmează și se fotografiază!

Prin cumpărarea unui bilet, participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT.