Florin Valentin Gliga, la Napoca Live: Cluj-Napoca este un promotor al incluziunii Zonei Metropolitane. În toate proiectele a existat un dialog bun

Consilierul Local, Florin Valentin Gliga, a vorbit alături de jurnalistul media9, Ionel Lespuc, despre dezvoltarea Zonei Metropolitane în cadrul emisiunii Real Estate Agenda de la Napoca Live.

Cei doi au discutat despre dezvoltarea zonei periurbane.

,,Zona Metropolitană Cluj, și în special zona periurbană Cluj, înseamnă tot Cluj și acest lucru trebuie să îl acceptăm cu toții pentru că interesul orașului în tot ce se întâmplă în aceste zone este covărșitor. Totodată orașul determină creșterea acestei zone și în același timp o susține prin tot felul de mecanisme inclusiv politici care se dezvoltă la nivel periurban”, a declarat Consilierul Local.

,,Municipiul este un promotor al incluziunii Zonei Metropolitane astfel încât toate aceste politici pe care noi le-am promovat la nivelul municipiului să fie extinse, încercăm să extindem de asemenea și serviciile prestate de companiile aflate în subordinea municipiului până în limita Zonei Metropolitane, tocmai pentru a crea o incluziune și o dezvoltare cât mai armonioasă’’, a adăugat acesta la Napoca Live.

Florin Valentin Gliga a vorbit și despre importanța dialogului dintre oraș și comunele care îl înconjoară.

,,În toate proiectele dezvoltate de-a lungul timpului dialogul a fost foarte cursiv, foarte bun și aplicat cu toate comunele limitrofe. S-a concretizat acest dialog și în demersurile făcute pentru centura de sud și alte proiecte majore’’, a declarat Consilierul Local.