Floreștiul este pentru oameni, nu a dezvoltatorilor imobiliari

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a declarat, în această dimineață, că dezvoltatorii imobiliari au început să înțeleagă că nu doar profitul propriu contează. 

”Dezvoltatorii imobiliari au înțeles că la Florești  nu numai profitul propriu contează, ci contează și ceea ce se dezvoltă pentru comunitate. În acest sens, mă bucur că unii constructori s-au conformat și chiar am primit un parc, pe care l-am dat în folosință de la un dezvoltator privat. Acesta a înțeles că nu numai profitul personal contează. Eu propun ca dezvoltarea comunității să se facă și din bani privați. Avem un alt proiect urbanistic în zona Abatorului, care propune o grădiniță, un parc de 1000 de metri pătrați, care vor deservi comunitatea”, a afirmat Bogdan Pivariu, la ZiuaLive.

Totodată Pivariu a susținut că  proiectele imobiliare din comuna Florești nu sunt blocate iar cele vechi care nu au fost votate în Consiliul Local  vor suferi modificări pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor. 

”Erau proiecte făcute mai demult. Probabil vor fi propuse într-o altă formă. Nu există un blocaj al dezvoltării, ci o calibrare a solicitărilor. Ne dorim ca Floreștiul să nu mai fie un simplu dormit, ci să fie acasă pentru toată lumea. Sunt importante locurile care cresc calitatea vieții și care le permit locuitorilor Floreștiului să facă și altceva”, a declarat  Bogdan Pivariu.