Florentin Crihălmeanu depistat cu Covid-19

Preasfinția Sa Florentin Crihălmeanu, Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

În urma unei testări pozitive cu Covid-19 făcută la Cluj-Napoca în data de 31 decembrie 2020, Preasfinția Sa Florentin Crihălmeanu, Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla a făcut o evaluare clinică în data de 2 ianuarie 2021 la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca.

În urma acestei evaluări, medicii au precizat că este vorba de o infecţie cu SARS CoV-2. Este vorba despre o infecţie uşoară, care nu necesită internare şi medicii i-au recomandat un tratament medicamentos de urmat.

Preasfinția Sa Florentin Crihălmeanu va trebui să rămână în izolare la domiciliu până în data de 13 ianuarie 2021. În prezent starea acestuia este bună şi tratamentul acordat de medici îşi face efectul.

Preasfinția Sa înalță un gând de mulțumire Domnului pentru că nu se confruntă cu o formă gravă a bolii și, de asemenea, adresează un gând de mulțumire personalului medical de la DSP și serviciilor medicale de la Clinica Clujana, care cu mult profesionalism și eroism își fac datoria. Cu încredințare în rugăciune, transmite tuturor arhierească binecuvântare.