Filarmonica de Stat „Transilvania”: Concert simfonic – Lawrence Foster & Cvartetul Arcadia

La Cluj-Napoca va avea loc concertul simfonic Lawrence Foster & Cvartetul Arcadia.

Maestrul Lawrence Foster, Dirijor Emerit al Filarmonicii clujene, revine la pupitrul dirijoral la doar o săptămână după ce a dirijat cu un mare succes la public Concertul de deschidere a noii stagiuni 2023/2024.

Programul serii de vineri, 6 octombrie 2023, ce va începe de la ora 19.00, la Colegiul Academic, va include lucrări semnate de W. A. Mozart - Serenada în Re major, KV 239, Serenata notturna, Marc Neikrug - Concert pentru două viori, violă, violoncel și orchestră, precum și Richard Strauss - Don Quijote (variațiuni fantastice pe o temă cu caracter cavaleresc), op. 35. Soliștii serii vor fi talentații instrumentiști ai Cvartetului Arcadia - Ana Török (vioara I), Răsvan Dumitru (vioara a II-a), Traian Boală (violă) și Zsolt Török (violoncel).

Biletele online se pot achiziționa de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro. Acestea se pot cumpăra și de la Agenția de Bilete a Filarmonicii (Piața Lucian Blaga nr. 1-3, tel. 0756-048.318) sau cu o oră înainte de începerea concertului, direct de la locația acestuia, în limita locurilor disponibile.