Festivalul NEVERSEA va avea loc în 2022

Cea de-a patra ediție a festivalului Neversea revine în 2022 şi va avea loc între 7-10 iulie.

Neversea va aduce din nou apusurile și răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor festivalului către The Island of Dreams.

Pentru 4 zile și 4 nopți, pe plaja Neversea, timpul se va opri în loc și nu-și va pune amprenta asupra vieții, iar zecile de mii de fani vor trăi bucuria revederii și a dorințelor împlinite.

Organizatorii festivalului promit că cea de-a 4-a ediție Neversea va fi una memorabilă, iar fanii vor simți din nou libertatea și bucuria de a fi împreună cu artiștii preferați care vor fi anunțati în curând.

FANII POT ACHIZIȚIONA ABONAMENTE PENTRU NEVERSEA 2022

Până la dezvăluirea line-up-ului din 2022, cei care își doresc să evadeze pe The Island of Dreams pot achiziționa, începând de astăzi, de pe site-ul neversea.com, abonamente la următoarele prețuri:

  • General Access Basic, 4 zile - 104 euro + taxe;
  • General Access Risk Free, 4 zile – 114 euro + taxe;
  • VIP, 4 zile – 260 euro + taxe.

În premieră, organizatorii Neversea pun la dispoziție și abonamente în rate, exclusiv prin aplicația Extasy. Plata ratelor va începe din această lună și pot fi selectate maxim 7rate. Cei care aleg această opțiune vor plăti mai puțin de 20 de euro pe lună pentru GeneralAccess Basic sau General Access Risk Free și sub 40 de euro pe lună pentru VIP.

Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din 2022 sau la una din următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediția din 2022 sau cea din 2023. Aceștia pot selecta ediția de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro. Fanii festivalului pot găsi mai multe informații pe neversea.com.