Emil Boc: Rata de vaccinare în Cluj-Napoca este de peste 53%

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc i-a felicitat pe clujeni pentru că, au înţeles importanţa vaccinării. El a spus că, rata de vaccinare în Cluj-Napoca este de peste 53%.

"În perioada 5-8 octombrie, 13.840 de clujeni s-au vaccinat, dintre care 4.441 cu prima doză. Tendința de creștere a procesului de vaccinare la nivel local indicată și în graficele de mai jos arată încă o dată determinarea clujenilor de a-și proteja sănătatea proprie și a celor din jur.

Felicit clujenii pentru rata înaltă de vaccinare și încurajez pe oricine să facă acest pas!  Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia și viața noastră revine la normalitate!

Începând din 28 septembrie 2021, la nivel național a început vaccinarea cu doza III. Toate persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu două doze și pentru care au trecut 180 de zile de la schemă completă se pot programa pentru administrarea dozei de rapel (booster). Administrarea dozei III, cu unul dintre vaccinurile Pfizer sau Moderna, se face în centrele de vaccinare, după programarea în prealabil realizată pe platforma: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro", a declarat Emil Boc. 

Mai multe informații despre procesul de vaccinare și contextul pandemic sunt publicate zilnic pe pagina Instituția Prefectului - Județul Cluj și pe pagina RO Vaccinare.