Emil Boc: Pe zona dinspre Centru spre Mănăștur este mai curat

Emil Boc invitat la NapocaFM a precizat că, Mănăşturul începe să fie mai curat. Acesta le spune cetăţenilor să meargă să vadă cum e curăţenia în mai multe cartiere din Cluj, inclusiv în Mănăştur. 

"Vreau să fac deosebirea să înţeleagă oamenii că sunt două tipuri de salubrităţi. Salubrizarea stradală care înseamnă curăţarea aleilor, a trotuarelor, a străzilor, aici de luni a intrat Supercom, mai este salubrizarea menajeră acolo sunt cele două firme Brantner şi Rosal, la salubritatea stradală spălatul străzilor aici a rămas Brantner pe Gheorgheni şi Supercom pe Centru şi Mănăştur. Acum vreau să văd competiţie între ei.

Vreau să văd o competiție de talie internațională în Cluj-Napoca și clujenii să meargă să ofere note. Să vadă cum e curățenia din Centru spre Mănăștur și din Centru spre Gheorgheni și Mărăști.

Caietele de sarcini au cerut la toate dotări de ultimă generație, de la mașini de spălat automate cu perii, la mașini electrice pentru trotuare, aspiratoare pentru ridicarea frunzelor, la perii moderne și mașini electrice. Acum vreau să le vedem și să analizăm diferența. Le-am cerut să respecte cetățeanul și rigorile legii, prin ceea ce s-au angajat să facă. 

Dacă nu fac treabă lista rușinii îi așteaptă. Pe zona dinspre Centru spre Mănăștur este mai curat. Primul lucru m-am uitat la bordură, pe Calea Moților, Calea Mănăștur.

Este o etapă mai lungă până cureți în celelalte zone. Am văzut un salt calitativ. Sper că nu e numai de început”, a declarat Emil Boc.

 

Emisiunea integrală: https://www.facebook.com/NapocaLive/videos/2870456333232338