Emil Boc: Orizontul clar pentru deschiderea Oserului este luna iunie

Primarul municipiului Cluj-Napoca a declarat la NapocaFM faptul că, s-ar putea ca Oserul să fie deschis din luna iunie.

“Orizontul clar pentru deschiderea Oserului este luna iunie, după cum sperăm ca și industria de evenimente să revină într-o formă stabilită de autorități cum să se organizeze, evident industria HoReCa pentru că, acolo este “regula” de deschidere din punct de vedere economic”, a declarat Emil Boc.

De asemenea, Emil Boc a mai spus că vor ajuta economia Clujului şi vor susţine în continuare industria HoReCa împotriva luptei cu pandemia.

“Ajutăm fiecare componentă, fiecare zonă își are zona de dezvoltare. Cea mai afectată este într-adevăr această industrie de restaurante și evenimente. Și aici încercăm să o ajutăm cu tot ce putem noi prin mijloacele legale și instituționale. Terasele, restaurantele, apoi industria cu evenimentele. Noi o să asigurăm finanțarea corespunzătoare la fel ca anul trecut, nu o să oprim finanțarea evenimentelor culturale. Nu vor avea de suferit. Le vom finanța în continuare, cel puțin la nivelul de anul trecut. Noi nu întoarcem spatele și spunem că nu ne interesează. Acolo sunt foarte multe locuri de muncă și trebuie să fie susținute și să meargă mai departe”, a declarat Emil Boc la NapocaFM.