Emil Boc nu susţine pe nimeni să facă petreceri de Revelion

Primarul Emil Boc a declarat că nu susţine petrecerile de Revelion şi recomandă cetăţenilor să rămână în familie.

“Noi nu am încurajat și nu am organizat niciun eveniment ca să aducem oamenii împreună. Ce fac privații este responsabilitatea lor, dar după aceea vom trage ponoasele cu toții. Dacă merg la petreceri măcar să se testeze rapid, antigen, pentru a vedea dacă sunt pericole în zona lor. Evident că trebuie restrânse participările în familie. Eu nu susțin pe nimeni să facă petreceri de Revelion, ci să stea în familie.

O dată avem la 100 de ani o asemenea pandemie și avem nevoie de colaborarea dintre cetățeni și autorități”, a declarat Boc.

Primarul Clujului a spus că atunci când îi va veni rândul se va vaccina. Acesta a transmis că va mai trece mult timp până când vom reveni la viaţa normală.

“Vaccinul a sosit și se va începe cu prima categorie, personalul medical, va urma apoi a doua categorie, cu funcționarii. Probabil că la finele lunii ianuarie vom intra și noi la vaccinare. Eu mă voi vaccina. Categoric da! Când îmi va veni rândul mă voi trece pe listă și mă voi vaccina.

Vaccinarea este voluntară, dar va fi cheia pentru a reveni la normalitate. Cu cât ne vom vaccina cât mai mulți vom reveni la normalitate. Oricum va mai dura până vom ajunge la ceea ce a fost, dar va trebui să facem acest vaccin”, a declarat primarul Emil Boc, la o emisiune locală.