Emil Boc: Mă voi vaccina, public dacă va fi posibil

Edilul a ținut să menționeze că procesul de votare este unul fără risc de contaminare cu SarsCov-19 și îi invită pe clujeni la vot. 

Am votat totul merge bine, repede, în siguranță. Nu este risc de contaminare. În consecință îi invit pe clujeni să vină la vot. În primul rând e o datorie civică în al doilea rând democrația are nevoie de fiecere dintre noi. Fără prezența noatră democrația este mai slabă în fiecare moment. Am votat cu partidul locurilor de muncă, cu partidul împotriva sărăciei,cu partidul investițiilor cu fonduri europene.  De asemenea am votat cu partidul care arată respect și susținere pentru proiectele Clujului. Pot să vă spun că din fericire rata de infectare. pe municipiul Cluj-Napoca este în scădere, sub 7 la mie, începâd de ieri. Sperăm să continue acest trend descrescător pentru că acest luccru ne va permite și să continuăm activitatea economică și să protejăm sănătatea, să redeschidem școlile atunci când situația o va permite.Încet dar sigur să revenim spre o anumită formă de normalitate cât mai repede cu putință. 

Sunt convins că apariția vaccinului va ajuta și mai mult ca viața noastră să se apropie de normalitate anul viitor. Personal susțin vaccinul. Mă voi vaccina, public dacă va fi posibil. Invit pe toți să o facă.  Știu că nu este obligatoriu dar sunt convins că este cel mai bun mijloc prin care putem ajuta societatea, oamenii și tot sistemul nostru medical să funcționeze bine și să ne apropiem de o viață cât mai aproape de normalitate. De ce mă vaccinez? Pentru că am încredere în primul rând în experți. Am încredere în UE. Acest vaccin este validat de UE. UE nu validează orice și oriunde și oricând. S-a așteptat atât tocmai pentru ca să fim în siguranță. Nu în  tulimul rând pentru ca viața celor dragi să fie în siguranță. De aceea mă voi vaccina și recomand tuturor să o facă pentru că va conta foarte mult pentru viitor. Noi deja am identificat locațiile pe municipiul Cluj-Napoca. Am transmis sistemului instituțional statului român  pentru a fi luate în vedere Veți ti anunțati despre locații după ce ele vor fi aprobate de unitățile respective, a declarat Emil Boc.