Emil Boc: În cartiere sunt multe lucrări

Primarul Clujului, Emil Boc invitat la NapocaFM a precizat că există diverse lucrări în mai multe cartiere.

"În cartiere sunt lucrări. Acum în Dâmbul Rotund și în Iris avem 9 străzi pe care le-am trimis în pregătirea lucrărilor și anume, în Dâmbul Rotund au intrat în faza de proiectare și de pregătire, Badea Cârțan, Colonia Brazea, Perlei, Rubinului, Ionel Teodoreanu, Cucului, Privighetorii, Dâmbul Rotund. De asemenea Strada Gheorghe Sion în Bună Ziua pe Fagului și pe Mozart, în Făget pe Haller Karoly și pe Galaction Liviu Munteanu. Sunt lucrări pe care le avem deja în pregătire. Lucrăm din data de 15 martie pe Bulevardul 21 Decembrie. Se va restricționa circulația pe 21 decembrie, dar nu se va închide circulația.

De asemenea în Mănăștur au fost demolate 612 garaje și mai urmează să fie demolate încă 370 de garaje. Vor fi parcări, containere pentru selectarea deșeurilor, băncuțe, spații verzi", a precizat Emil Boc la NapocaFM. 

Emil Boc a mai fost întrebat care este situaţia pe strada Piezişă.

"Strada este asfaltată, doar că acolo e problema cu întreținerea funcționării ei, când sunt studenții, când sunt zone aglomerate. Voi verifica starea străzii încă o dată. Din câte știu eu strada este asfaltată, unele porțiuni de trotuare aveau unele probleme. Cel mai important acolo este să se respecte regulile de circulație, curățenia trebuie întreținută și repararea unor porțiuni din trotuare", a declarat Emil Boc. 

 

 

Emisiunea integrală: https://www.facebook.com/NapocaLive/videos/1306939599706471