Emil Boc: Fără concerte şi fără târguri de Crăciun. Fără excese de Sărbători

Primarul municipiului Cluj-Napoca a declarat faptul că în continuare trebuie să fim precauţi şi să respectăm toate măsurile de bază, pentru a trece cu bine peste această pandemie. Acesta a îndemnat cetăţenii oraşului Cluj să fie în continuare responsabili.

“Prin responsabilitatea noastră a tuturor clujenilor am evitat carantinarea. Am fost la un pas. Am stat împreună cu prefectul şi am acţionat în consecinţă, testând.

Să respectăm în continuare aceste măsuri de bază, elementare, distanţare socială, igienă elementară şi purtatul măştii, la care aş adăuga acum excesele care trebuie evitate în perioada respectivă, de întâlniri care nu îşi au rostul, de participări în grupuri mari. Evitaţi dragi clujeni orice lucru nenecesar, gândiţi-vă la sănătatea familiei dumneavoastră, la locurile de muncă şi ale celor dragi, la tot Clujul care trebuie să treacă cu bine prin această perioadă a pandemiei, la anul viitor care trebuie să arate mai bine, că vine vaccinul şi trebuie să rezistăm până atunci. Gândiţi-vă la fiecare medic, care de 8 luni de zile, zi de zi stă şi ne apără sănătatea noastră, să nu creăm presiuni asupra lor mai mari decât pot duce. Încă o dată mă aplec cu respect şi mulţumiri în faţa lor pentru ceea ce fac în fiecare zi la Cluj. Sărbători cu decenţă, sănătoase, să înţelegem că o dată la 100 de ani sărbătorile pot fi diferite. Asta este o dată în viaţă. Salvarea noastră ca şi comunitate este legea supremă acum”, a declarat Emil Boc.

De asemenea, Emil Boc a precizat şi că oraşul Cluj nu va avea concerte şi târg de Crăciun, pentru a evita orice adunare mare de oameni.

“Oraşul va funcţiona normal, nu vom realiza niciun fel de ceremonie, activitate, concerte, care să adune oameni mulţi la un loc. Fără focuri de artificii, fără concerte, fără târguri de Crăciun, fără nimic care să genereze adunarea oamenilor în grupuri mari. Moderaţie, echilibru în familie, fără excese de Sărbători”, a declarat Emil Boc.