Emil Boc: Este mai sigur să mergi la un festival decât să mergi într-un restaurant. La festival poţi intra doar dacă eşti vaccinat

În cadrul emisiunii Talk Show Direct cu Lucian Danciu de la NapocaFM, Emil Boc a menţionat că, a văzut în ce condiţii se poate intra la festivaluri. El a menţionat că, la festival poţi intra doar dacă eşti vaccinat.

“Au apărut și reglementările pentru festivalurile mari. Se poate intra doar cu certificat de vaccinare. Cine vine, vine cu una dintre cele 3. Vaccin, trecere prin boală sau test PCR. Acestea sunt lucrurile cunoscute. La restaurant nu te întreabă nimeni dacă ești vaccinat, dar la evenimentele acestea te întreabă și nu poți să intri. Acum vreau să spun că e mai sigur să mergi într-un festival decât să mergi într-un restaurant. Mă refer acum la regulile foarte stricte. La restaurant nu te întreabă dacă ești vaccinat sau nu dacă mergi înăuntru. Responsabilitatea până la urmă este cea mai importantă. Să fii responsabil cu ține însuți. Dacă ești bolnav, stai acasă. Dacă nu ești vaccinat, protejează-te”, a declarat Emil Boc la NapocaFM.