Emil Boc: Ce ne trebuie în aceste momente este echilibru, calm şi solidaritate

Emil Boc invitat la NapocaFM a vorbit despre situaţia Covid-19 din Cluj.

“Realitatea e că avem o stare de oboseală și în societate, trăim vremuri grele, cei care o duceau greu, o duc și mai greu. Pe de altă parte sectoarele economice importante sunt la Terapie Intensivă. Ce ne trebuie în aceste momente este echilibru, calm şi solidaritate, pentru a trece prin iadul acesta în care suntem, cât mai repede cu putință. Și nu putem trece decât dacă împreună facem ce trebuie. În primul rând mulțumiri și felicitări medicilor, admirabililor noștri soldați de pe front, care de peste un an sunt în bătălie cu inamicul acesta invizibil”, a declarat Emil Boc.

De asemenea, Emil Boc a precizat că, la ATI în Cluj situaţia nu este aşa bună.

“Situația paturilor la ATI este la limită, este într-o situație cum nu am mai avut până acum, este la limita superioară și facem față de la o ora la alta, de la o zi la alta, de la o săptămâna la alta cu situația. De aceea este absolut nevoie să susținem soldații noștri de pe front prin comportamentul nostru responsabil.

Suntem cu cifra aceasta pentru că testăm mult. La Cluj s-a testat întotdeauna mult. Și este corect să se testeze pentru că așa vom ieși mai repede”, a spus Emil Boc la NapocaFM.