Emil Boc a explicat de ce nu se face parking în cartierul Grigorescu

În cadrul emisiunii Talk Show Direct de la NapocaFM, Emil Boc a explicat de ce nu se face parking în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca.

“În primul rând desfiinţăm garajele în Grigorescu. Cea mai bună modalitate pentru parking este aceasta. Facem locuri de parcare după ce desfiinţăm garajele. Pentru parking subteran e greu de găsit locaţia. E imposibil în unele zone. Desfiinţarea garajelor creează locuri pe parcare”, a explicat Emil Boc la NapocaFM.

De asemenea, la începutul acestei luni, Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea a anunţat că, demolarea garajelor din Cluj-Napoca continuă în 2022 în mai multe cartiere.

„Ne propunem și pentru anul 2022 să demolăm aproximativ 1.800 de garaje din toate cartierele orașului. Discutăm de Calea Turzii, Jupiter, acolo am trimis deja somațiile pentru 122 de garaje. Vor mai urma și alte zone din cartierul Zorilor. Va intra și zona Brâncuși, Alverna. În Grigorescu, zona 1 Decembrie 1918, profesor Ciortea, Petuniei, Alexandru Vlahuță, Fântânele. Din cartierul Mănăștur, sunt vizate străzile Almașului, Ion Meșter, Mogoșoaia, Câmpului. În cartierul Mărăști, vor fi demolate garaje de pe strada Scorțarilor, Gorunului, București și vom continua cu garajele care mai sunt în zona cartierului Între Lacuri. Practic, în fiecare cartier al orașului avem platforme de garaje pe care urmează să le demolăm”, a declarat Dan Tarcea.