Elevii clujeni cu media 10 la Bacalaureat au fost premiați de municipalitate

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a anunţat că, ieri, 27 iulie, au fost premiaţi elevii clujeni care au avut media 10 la Bacalaureat.

“În cadrul unei ceremonii desfășurate în Sala de sticlă a Primăriei, am avut plăcerea de a premia 10 elevi excepționali care au obținut media 10 la Bacalaureat. Am premiat de asemenea pe cei 24 de profesori care i-au pregătit în vederea obținerii acestor rezultate deosebite.

Felicitări elevilor, părinților, profesorilor și Inspectoratului Școlar Județean pentru rezultate!

Educația este și va rămâne o prioritate cheie pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca. Continuăm investițiile în infrastructură, reparații, burse școlare, transport pentru elevi, vouchere pentru pregătirea digitală a profesorilor clujeni, programe și politici publice educaționale”, a transmis Boc.

Primăria Cluj-Napoca acordă fiecărui elev și profesorilor îndrumători un premiu simbolic format din: 1000 lei, o diplomă și un buchet de flori. Terapia - o companie Sun Pharma s-a alăturat acestei inițiative și contribuie la recunoașterea acestor rezultate remarcabile oferind suplimentar suma de 1000 lei tuturor elevilor și profesorilor.