Electric Castle, AMÂNAT şi anul acesta

Având în vedere măsurile anunţate de autorităţi privind limitarea numărului de spectatori pentru toate evenimentele culturale și de divertisment din această vară, organizatorii Electric Castle (EC) au luat decizia de a amâna pentru 2022 ediția a 8-a a festivalului.

Organizatorii Electric Castle au menţionat într-o postare pe Facebook că “este nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa”. 

Trupele Twenty One Pilots , Gorillaz & Deftones au fost reconfirmate pentru noile date, stabilite pentru 13 – 17 iulie 2022.

Potrivit hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr 29/14.05.2021, evenimentele din luna iulie vor fi limitate la 2.500 de spectatori. Hotărârea conține alte limitări care, pentru a fi aplicate, necesită clarificări ce vor solicita alte noi runde de discuții, probabil în următoarele săptămâni.

Biletele pentru ediţia a 8-a a festivalului vor rămâne valabile pentru ediţia din 2022.

“Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară.

De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri.

Până atunci, aveți grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea”, au mai spus organizatorii Electric Castle.