“Dar din dar”- târgul de Crăciun unde clujenii au putut face și o faptă bună

Duminică, 11 decembrie, la Cazino-ul din Parcul Central, clujenii au putut să meargă la Târgul de Crăciun “Dar din dar” unde au avut posibilitatea să cumpere cadouri de Crăciun de la cele 20 de ong-uri și afaceri sociale prezente la târg. Vizitatorii au putut alege din sute de produse: alimente, cosmetice, decorațiuni de Crăciun, vouchere pentru diverse servicii, cărți sau jucării, potrivit unui comunicat transmis Napoca Live.

“Dar din dar” este un târg mai special deoarece toate fondurile au fost direcționate spre misiunile sociale ale ong-urilor și întreprinderilor sociale prezente întorcându-se în comunitate.

De asemenea, pe tot parcursul zilei au fost organizate diverse ateliere pentru copii: ateliere educative și creative: ateliere de confecționat podoabe pentru brad, atelier pentru scris scrisori Moșului, ateliere de confecționat hrănitoare pentru pasări și multe altele.

E important, acum în decembrie, care este o lună a generozității, să cunoaștem și să onorăm activitatea celor 20 de ong-uri și întreprinderi sociale prezente la târg care au făcut foarte mult bine comunității clujene. Sunt oameni speciali, care luptă zi de zi pentru o cauză socială sau comunitară, iar ceea ce fac ei nu e deloc ușor.

Clujenii au avut ocazia să-i cunoască pe cei care stau în spatele multor proiecte care au ajutat de-a lungul anilor mii de copii, de vârstnici și de familii aflate într-o situație vulnerabilă: Antreprenoriant, Centrul de recreere Anadary, Dog Assist - Terapie Asistată de Animale, Educație Deschisă, ImagiNation, Inclusive Access, Fit în Cluj, Fundația Inocenți - Romanian Children's Relief, Asociația Glice Cluj, Life Education for all, Lumea ca Lumea, Medis Acasă, Asociația Natura Vie, Nod Verde, Notorious Learning Projects, Relax World - Masaj și Cosmetică Florești, Simfonia Prieteniei, Spiridușii pădurii, Ținutul Fluturelui Albastru și Unitatea Abilitas a Asociației Esperando.