Cum să investești inteligent în piața imobiliară din Dubai?

Între 8-10 aprilie, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca a fost organizată o conferință dedicată investițiilor imobiliare în Dubai. O echipă formată din cei mai buni consultanți a fost prezentă la eveniment pentru a putea răspunde tuturor întrebărilor și pentru a îndruma potențialii clienți înspre cea mai buna achiziție, atât pentru rezidențial, cât și pentru investiție.

„Genul acesta de eveniment se numește Road Show. Așa se numesc genul acesta de evenimente pe care le organizează dezvoltatorii din Dubai. Venim de fiecare dată cu oferte diferite față de cele standard pe care le au ei la vanzare. Compania noastră a rezervat mai multe apartamente, mai multe etaje, un anumit procent în așa fel încât clienții care vin să cumpere în cadrul acestor evenimente să aibă parte de prețuri mai bune. Astfel de evenimente sunt importante pentru că noi nu facem o prezentare la modul general, noi alocăm câte un consultant sau doi pentru fiecare client în așa fel încât să explice proiectul, să explice avantajele, beneficiile achiziționării unei proprietăți în Dubai. Cumva sunt întâlniri one-to-one. Evenimentul este dedicat tuturor celor care vor să facă o investiție în afara țării fie că vorbim de clienți care se gândesc să se mute la un moment dat acolo, fie cei care vor să facă o investiție sau cei care vor să închirieze pe termen lung sau scurt. Achiziția unui imobil în Dubai este oportună, pentru că piața din Dubai nu a avut de suferit din punct de vedere economic în urma pandemiei de Covid-19. Există multă cerere, pentru că nu sunt taxe și achiziția se poate face foarte ușor”, a declarat Nicoleta Manea, CEO-ul ANG Luxury Properties, pentru Napoca Live.

ANG Luxury Properties 3

Nicoleta Manea a mai spus că pe piața imobiliară din Dubai se poate investi ușor.

„Se poate achiziționa foarte simplu. Ai nevoie doar de un cont, de un pașaport, de o adresă de e-mail și de un număr de telefon. În principiu dezvoltatorii cu care noi lucrăm au implementat o modalitate de achiziție foarte simplă. Tot ce ține de zona de Dubai este ușor de achiziționat. Există în cadrul evenimentului nostru un procent de 2% pe care oamenii îl plătesc prin intermediul unui link. Este practic rezervarea apartamentului. Este foarte ușor. După care cei din Dubai înregistrează plata și în baza procentului de 2% noi cei care am organizat evenimentele punem la dispoziția clienților noștri 2 bilete de avion cu 2 nopți de cazare. Planul de plată este pe 5 ani la dezvoltator. Oamenii sunt foarte deschiși spre astfel de achiziții. Am observat că oamenii sunt serioși. Absolut toți cei care au venit la eveniment vor cumpăra. Singura taxă pe care cei din Dubai o au este una de 4%. Aceasta este o taxă pe care o plătești Guvernului pentru a te înregistra. Este ca și cum plătești către notar”, a mai spus Nicoleta Manea.

Pe parcursul acestui an vor mai fi organizate astfel de evenimente în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Constanța.