Creșa de pe strada Meziad, pregătită pentru 90 de copii. Ce alte proiecte are Primăria din Cluj?

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunţat că investeşte constant în construcţia de noi creşe şi în extinderea creşelor existente.

Primarul Emil Boc a anunţat că cea mai nouă investiţie, creşa „Ursulețul” de pe strada Meziad, este pregătită - a început procesul de alocare a locurilor pentru copiii înscriși pe listele de așteptare.

“Cele 90 de locuri vor fi ocupate de către copiii ai căror părinți au depus dosare de înscriere în vara anului trecut, pentru anul școlar 2021-2022, cu opțiunea Creșa Ursulețul structura I.

Calendarul desfășurării sesiunii de repartizare din programul informatic:

- 11 aprilie repartizarea din program;

- 12-15 aprilie: confirmarea locului de către părinți;

- 15-29 aprilie: planificarea intrării în colectivitate a copiilor de către coordonatorul de specialitate al creșei împreună cu părinții/reprezentanții legali ai copiilor, începând cu 1 mai”, a anunţat Boc, pe pagina de Facebook.

În noul corp de clădire au fost amenajate spații de joacă și activități, grupuri sanitare, săli de dormit pentru copii, spații verzi pentru joacă, amenajarea a două terase circulabile dar și alte facilități.

Primăria mai are în pregătire proiecte pentru construcția și extinderea de creșe: Feroviarilor, Negoiu, Dâmbu Rotund și Borhanci.

Mai multe informații sunt disponibile AICI.