Continuă investițiile pentru creșterea siguranței locuitorilor din Florești: Mai multe treceri de pietoni suprailuminate

În comuna Florești continuă investițiile pentru creșterea siguranței locuitorilor. Vor exista mai multe treceri de pietoni suprailuminate.

„După finalizarea primelor zece treceri de pietoni suprailuminate în vara acestui an, continuăm investițiile în creșterea siguranței locuitorilor.

În prezent se lucrează la etapa a doua a proiectului care include realizarea de noi treceri de pietoni suprailuminate. Acestea vor fi amplasate pe străzile: Tăuțiului nr. 38 – zona Profi, Tăuțului-intersecție cu strada Subcetate (nr. 35C), Răzoare - lângă Clinica Ametist, Valea Gârbăului - lângă intersecția cu DN1, strada Carpati - în vecinătatea liceului D. Tăuțan, strada Simion Bărnuțiu - lângă Mega Image, Strada Someșului, lângă terenurile de sport, pe strada Pădurii langă Mega Image, dar și patru treceri de pietoni pe tronsonul modernizat al străzii Eroilor”, a anunțat Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu.