Consulul onorific al Franţei la Cluj-Napoca, Pascal Fesneau a fost decorat cu Medalia de Onoare a Ministerului Francez al Afacerilor Externe

În cadrul unei vizite oficiale la Cluj-Napoca la Clubul Francophone d'Affaires de Cluj, făcută de către E.S. Ambasadoarea Republicii Franceze în România, doamna Laurence Auer, Consulul onorific al Republicii Franceze la Cluj-Napoca, membru CA al C.FAC domnul Pascal Fesneau a fost decorat cu Medalia de Onoare a Ministerului Francez al Afacerilor Externe.

Consulul onorific al Republicii Franceze la Cluj-Napoca, domnul Pascal Fesneau a precizat faptul că este foarte recunoscător pentru că a primit această medalie. El a declarat pentru NapocaLive că va continua să susţină şi să promoveze o comunitate europeană durabilă.

“Ambasadoarea Franței în România, Dna Laurence Auer, mi-a acordat Medalia de Onoare din partea Ministerului Francez al Afacerilor Externe, pentru care sunt profund recunoscător. Voi continua, să servesc în mod voluntar cetățenii francezi care vizitează sau locuiesc în nord-vestul României, să extind schimburile politice și economice cu regiunile și orașele franceze, promovez marile talente la nivel local și societatea civilă pentru o comunitate europeană durabilă, altruistă și liberală. Liberté, Egalité, Fraternite”, a declarat domnul Pascal Fesneau pentru NapocaLive.