Conferinţa Inspire Movement ”Balance”, la Cluj-Napoca. Cum a fost atmosfera şi care au fost subiectele abordate?

Sănătatea este o stare de bunăstare fizică, mentală și socială completă.

Conferinţa Inspire Movement ”Balance” a fost un eveniment prin care publicul a putut afla cum să îşi găsească echilibrul personal, atât din punct de vedere medical, cât şi emoţional.

Frumuseţe, echilibru şi provocări

Conferinţa a avut loc în data de 18 noiembrie, la Hotel Radisson Blu, din Cluj-Napoca. În cadrul evenimentului au fost prezenţi diverşi doctori şi speakeri, printre cei mai cunoscuţi din România.

Subiectele principale de discuții au fost teme actuale care dezbat problemele cu care se confruntă din ce în ce mai mulţi oameni: frumuseţea interioară şi echilibrul alimentar, dezechilibrul emoţional, frumuseţea exterioară şi echilibrul, relaţii de cuplu şi viaţa emoţională, depăşirea provocărilor din viaţa profesională şi personală.

Speakeri

Cel care a moderat conferinţa ”Balance” a fost Bogdan Bob Rădulescu. Evenimentul i-a adus în faţa publicului pe jurnalistul și realizatorul emisiunii „România, te iubesc!”, Alex Dima, care a fost şi invitatul special, actorul Dragoş Bucur, omul care a dat naștere Asociației “Blondie”, Adelina Toncean şi singura femeie campioană mondială din istoria MMA România și cea dintâi campioană mondială de kickboxing, Christiana Budica-Mongol.

Alături de aceştia au fost prezenţi şi doctori care au explicat cum poate fi creată o legătură între sănătatea fizică şi echilibrul emoţional. Cei care au vorbit în faţa publicului au fost Dr. Ramona Grosu, Dr. Corina Simon-Bodea, Dr. Ovidiu Ivan, Dr. Gabriela Madaras şi Expertul în Blocaje Mentale și Dinamici de grup, Dacian Păşcuţă.

Inspire Movement este un proiect dedicat comunității, un proiect ce are ca scop educarea și conștientizarea populației, dar și sprijinirea acesteia prin lecții importante de viață.

Parteneri: Marina Properties, WEBCAR, Inspire Movement, NOAH, Patronatul Medicilor de Familie, Parapet.ro, Infinitum, IC Consulting, Aviva Cosmetics, Amprenta Advertising, Radisson Blu, Mario Dance Atelier, Nicole, Chateau Vartely, Gabriela Popescu Makeup, Jolidon, Romina Sabou Specialist Color&Hairstyle, Amara Tour, Apa minerală Aur'a.

Parteneri media: Napoca Live, PMA Invest, Impuls Radio.