Conferinţa ”IN MEMORIAM OLDTIMER DIXIELAND BAND” va avea loc cu public la Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca

Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca are bucuria să anunțe redeschiderea evenimentelor cu accesul publicului în sală, cu respectarea normelor de siguranță sanitară impuse de autorități în scenariul verde (cu o incidență sub 1,5 cazuri la mia de locuitori), acestea însemnând purtarea obligatorie a măștii de protecție în spațiile închise, spațiu între scaunele din sală, punerea la dispoziție a substanțelor și soluțiilor dezinfectante.

”Transmitem tinerilor, studenților, colaboratorilor, artiștilor și tuturor clujenilor să ni se alăture, cu prilejul relaxării restricțiilor din perioada de pandemie și a permiterii accesului publicului în sălile de spectacol și le adresăm invitația de a lua parte la primele evenimente organizate de Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca, după o lungă perioadă în care am stat departe unii de alții și am urmărit evenimentele în mediul online. A venit vremea mult așteptată, de a ne bucura împreună de evenimentele cultural-artistice și a simți emoția din sala de spectacole, de a aplauda împreună și a savura actul artistic într-o manieră directă, față în față cu artiștii. Vă așteptăm cu drag” a menţionat Directorul Casei de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș”, Flavius Lucian Milășan.

Marți, 25 mai 2021, începând cu ora 18.30, în Sala Europa, de la etajul al III-lea, Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” (Piața Lucian Blaga nr 1-3) va avea loc evenimentul ”IN MEMORIAM OLDTIMER DIXIELAND BAND”, conferință extraordinară dedicată acestei formații de jazz excepționale, care a făcut istorie!

Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș”, Ministerul Tineretului și Sportului, Asociația Studențească ECO JAZZ NAPOCENSIS, în colaborare cu Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima” & Opțional Jazz vă invită la Seara dedicată iubitorilor muzicii de jazz, care se vor bucura de frumoasele momente muzicale pregătite de orchestra OPȚIONAL JAZZ BAND.

Cei care vor prezenta conferinţa vor fi Dl. Mihai Pocișanu, coordonatorul trupei Oldtimer Dixiland Band și Dl. Profesor Ștefan Vannai.

Intrarea este liberă.

Conferința Extraordinară "IN MEMORIAM OLDTIMER DIXIELAND BAND” este un eveniment organizat în regim propriu de către instituția Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca, conform Calendarului de Acțiuni pe anul în curs, aprobat de Ministerului Tineretului și Sportului.

Detalii despre eveniment sunt disponibile și pe pagina de Facebook a instituției: https://www.facebook.com/CasaCulturaStudentilorClujNapoca