Clujul zboară cu BLUE AIR: 15 rute noi în Orarul de Vară 2021

Blue Air va introduce 15 rute noi în Orarul de Vară 2021 care vor conecta Clujul cu destinații-cheie din Europa. Noile destinații care vor fi operate de la Cluj sunt: ​​Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma și Stuttgart. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar preţurile pornesc de la 15,99 euro/ segment, taxe şi o schimbare gratuită a datelor de călătorie incluse.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât și pentru business. 

În cadrul strategiei de poziționare ca prima opțiune de transport aerian ultra low-cost pentru români, Blue Air mizează pe preţuri accesibile şi pe cele mai bune servicii din segmentul ultra-low-cost, precum şi pe unicitatea rețelei sale de rute directe și de conexiune. Reţeaua Blue Air include destinaţiile cele mai atractive pentru profilul pieţelor în care îşi desfăşoară operaţiunile, şi zboruri pe aeroporturi principale şi centrale, asigurând astfel pasagerilor săi cele mai bune soluţii de conectivitate şi un grad sporit de confort al călătoriei.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.