Clujenii pot depune online cererile pentru emiterea autorizațiilor de construire în format digital. Tișe: Îi încurajez pe cetățeni să profite de oportunitate

Începând cu luna iulie 2022 clujenii pot depune pe Ghișeul unic documentațiile tehnice pentru obținerea, în format digital, a autorizațiilor de construire.

"Începând de acum cetățenii interesați pot depune online documentația pentru obținerea, în maxim 10 zile lucrătoare, a unei autorizații de construire digitale. Încurajez clujenii să profite de această oportunitate oferită, în premieră, de Consiliul Județean Cluj și să obțină documentul vizat doar din câteva clickuri, într-o manieră extrem de facilă", a transmis Președintele CJ Cluj, Alin Tișe,

Platforma digitală „Ghișeu unic”, găzduită de website-ul Consiliului Județean Cluj, are o interfață atractivă și prietenoasă cu utilizatorul. Ghișeul unic permite cetățenilor să depună exclusiv online documentele necesare, fără niciun fel de alte demersuri auxiliare.   

„Amintim faptul că forul administrativ al județului Cluj este prima administrație publică locală din România care a digitalizat integral fluxul de obținere a certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construire, valide juridic”, a transmis Consiliul Județean Cluj.