Ciubărul Rustic World, soluţia pentru un moment de relaxare la tine în curte (P)

Dacă ești în căutarea unui ciubăr din lemn cu apă caldă, alege un ciubăr din lemn românesc cu sobă submersibilă din inox. Ciubărul Rustic World este realizat din molid românesc, uscat în cuptoare speciale, dotat cu scară de acces, băncuțe, sifon de scurgere și sobă submersibilă din inox.

Cu ce este mai special un ciubăr din lemn față de o piscină?

Ciubărul din lemn îţi oferă o experienţă unică într-un produs natural!

Îmbăierea într-un spațiu de dimensiuni reduse cu apă caldă datează din Antichitate, unde medicii Marilor Imperii au demonstrat beneficiile asupra fizicului și psihicului oamenilor și au creat un obicei divin care mai apoi a fost deprins de societatea contemporană, unde relaxarea și menținerea sănătății au devenit o necesitate.

Iubitorii de natură pot să-și satisfacă nevoia de îmbăiere prin ședințele cu apă caldă sau rece indiferent de anotimp sau de moment, fie după o zi plină la job, fie doar din plăcerea sau necesitatea unor tratamente fizio-terapeutice. Datorită sobei submersibile de inox clienții pot simți efectele relaxante ale apei calde cu sare sau ale apei cu plante medicinale chiar la ei acasă fără a fi nevoiți să parcurgă distanțe mari între domiciulul lor și spațiile de recreere fizică. Prin hidroterapie mușchii corpului se relaxează, durerea resimțită la nivelul articulațiilor se diminuează treptat, iar starea de revigorare generală se face resimțită chiar din prima ședință de îmbăiere. 

De multe ori, clienţii sunt indecişi atunci când vine vorba despre a achiziţiona un ciubăr sau o piscină. Volumul necesar umplerii unui ciubăr este mai redus decât cel al unei piscine, cu cheltuială mică pe factura de apă. Încălzirea apei în ciubărul din lemn cu sobă submersibilă este mult mai rapidă, cu consum mic de energie calorică față de încălzirea unui volum dublu sau triplu la o piscină.

Un alt motiv al achiziției ciubărului tradițional cu apă caldă este prețul de vânzare atractiv al unui produs cu toate dotările posibile în comparație cu prețul unui bazin de înot. Dacă alegi să te bucuri de simplitatea oferită de un ciubăr din lemn vei vedea că este mult mai accesibil financiar şi nu vei depăși suma de 2500 euro.

În plus, îmbăierea în ciubăr reprezintă un cadru intim, de apropiere și relaxare sporită, iar dacă ești degustător de băuturi aromate, tot ce trebuie să faci este să întinzi mâna după paharul așezat pe rama de sprijin care serveşte și ca loc pentru așezarea sticlei sau a băuturii.

De asemenea, un alt avantaj al ciubărului din lemn este transportul facil şi plasarea rapidă pe un spaţiu redus ca dimensiune. Ciubărul poate fi integrat într-o groapă simplă sau poate fi aşezat pe o platformă de ciment.

Paleta de culori pentru ciubăr este diversificată, nuanțele fiind disponibile de la culori întunecate la culori naturale chiar până la culori transparente pentru a bucura ochiul. Aceşti pigmenţi vor rezista indiferent de anotimp. Ca durată de viață, tratamentul pentru peretele ciubaruluui poate fi executat odată la 2-3 ani, dar nu mai repede de 1 an.

Ciubărul din lemn cu sobă submersibilă este prevăzut cu sifon de scurgere, care poate fi folosit după orice utilizare a hot tub-ului, golind apa cu impurități.

De asemenea, pentru cei care doresc să păstreze mai mult timp apa în ciubăr le recomandăm ataşarea unui sistem de filtrare. Dacă acesta va fi folosit săptămânal riscul apariției microorganismelor care tulbură apa este foarte mic.

Atunci când atelierul Rustic World finalizează comandă, înainte de livrare spre destinatar, meșterul face o verificare calitativă amănunțită atât asupra produsului cât și a elementelor care fac parte din acesta. După controlul amănunțit al pieselor, ciubărul din lemn va fi înfășurat și așezat pe platforma auto, pregătită să livreze marfa în toate colțurile României.