Chef Patrizia Paglieri, despre Central Park Wine Festival: Este superb. Ar trebui să fie organizat şi în Bucureşti

Prezentă la Central Park Wine Festival, Chef Patrizia Paglieri a spus că, îi place mult festivalul şi că ar trebui organizat şi la Bucureşti.  

“Clujul este la fel de primitor. Este un oraş curat. Faţă de Bucureşti, oamenii sunt foarte calmi. În Bucureşti este mai mult stres, când vii aici te simţi bine. Este un feeling foarte pozitiv. Este un festival cu adevărat superb, pentru că sunt vinuri româneşti. Eu apreciez foarte mult vinurile româneşti. De ce nu este şi în Bucureşti un aşa festival? Este superb. Trebuie să fie făcut şi în Bucureşti.

Gastronomia evoluează. Gastronomia merge foarte bine cu un vin. Între gastronomie şi vin există o legatură de socializare. Socializarea este cea mai importantă”, a menţionat Chef Patrizia Paglieri la Central Park Wine Festival.

Chef Patrizia Paglieri s-a născut în Bahamas, a locuit în Italia, iar de aproape trei decenii trăiește în România și impresionează prin reușitele sale. A fost primul jurat femeie din cadrul emisiunii MasterChef și specialiștii în domeniu o consideră un adevărat guru al bucătăriei italiene. A gătit pentru personalități precum Luciano Pavarotti, Demis Roussos, Donald Sutherland, Armand Asante și Andy Garcia, iar în 28 august a gatit pentru cei prezenți la Central Park Wine Festival.

Central Park Wine Festival a avut loc între 26 - 29 august în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Central Park Wine Festival este evenimentul care creează în centrul orașului o oază de liniște și de cultură prin îmbinarea distracției cu o componentă premium, educativă, unică.

Organizatorii au conturat în Parcul Central Simion Bărnuțiu o hartă a celor mai renumite vinuri din România și din străinătate, adunând în orașul tău de suflet zeci de crame și mii de etichete premiate, dar și noutăți. Vinuri românești, vinuri din Franța, Spania, Portugalia, Italia și multe altele au fost în Parcul Central.