CFR Cluj i-a transferat pe Yuri și Burcă!

 

CFR Cluj continuă campania de achiziții, dar și cea de transferuri a celor mai importanți jucători din sezonul trecut.

Ultimii care și-ai făcut bagajele din Gruia sunt fundașii centrali Yuri Matias, 28 de ani, și Andrei Burcă, 30 de ani, care, potrivit patronului feroviarilor, Ioan Varga, au fost vânduți la Neftci Baku (Azerbaijan), noua echipă a fostului antrenor al celor de la rapid, Adrian Mutu, respectiv la Al Akhdoud (Arabia Saudită).

Potrivit ultimelor informații, pentru jucătorul brazilian CR Cluj a încasat 400.000 de euro, în timp ce fundașul naționalei României a a costat un milion de euro.. 

"Da, au fost semnate actele de transfer pentru cei doi jucători. Știu că au fost voci care au spus ca forțăm lucrurile, că nu am avea, de fapt, aceste oferte.

Iată ca sunt reale! A fost și Scufett, acum Yuri si Burcă. Și probabil vor mai pleca. Oricum, aducem jucători la fel de buni, dacă nu chiar mai valoroși", a declarat Ioan Varga.

De la finalul sezonului trecut, de la CFR Cluj au plecat, pe lângă Burcă și Yuri, Boateng, la Jeonbuk Hyundai, Braun, la Rapid București, și Scuffet, la Cagliari, în Italia, în Serie A.

În perioada următoare, și alți jucători ”grei” ai CFR-ului ar urma să fie transferați la echipe din străinătate. Este vorba, în principal, de Manea, Yeboah și Krasniqi.