CFR Cluj a reușit al treilea transfer al verii: un fundaș sloven de la Ternana

 

CFR Cluj a anunțat, luni seara, transferul fundașului central sloven Matija Boben, în vârstă de 29 de ani și 1,91 m înălțime.

Bine ai venit, Matija Boben!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că fundașul central, Matija Boben, este noul jucător al echipei noastre!

Originar din Slovenia, stoperul în vârstă de 29 de ani a evoluat în ultimele sezoane în Italia pentru Pescara, Livorno și Ternana. De-a lungul carierei, a jucat și în Rusia, pentru FK Rostov, dar și în țara natală, la ND Gorica.

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări în tricoul vișiniu!”, se arată în prezentarea jucătorului pe pagina oficială de Facebook a clubului din Gruia.

Stagiunea trecută a bifat 29 de apariții la Ternana, în Serie C, acolo unde a fost împrumutat de Pescara, ratând promovarea în al doilea eșalon al Italiei.

Astfel, feroviarii au reușit al treilea transfer al verii, după extrema Philip Otele și portarul Cătălin Căbuz.

Au revenit la CFR Cluj: Jefté Betancor (Pafos), Otto Hindrich (Kisvárda), Ze Gomes (U Cluj), Sergiu Buș (Chindia), Ionuț Rusu (Ripensia), Denis Rusu (Șoimii Lipova), Sebastian Serediuc (Poli Timișoara), Alex Militaru (Unirea Dej)

Plecări în această vacanță: Christopher Braun (Rapid), Mihai Bordeianu (U Cluj), Denis Kolinger (Velje), Alex Militaru (Poli Iași).