CFR Cluj a învins pe FC Brașov, în al doilea amical al verii

 

CFR Cluj a disputat, marți, cel de-al doilea meci amical al verii, împotriva echipei FC Brașov. La capătul celor 90 de minute, echipa din Gruia a câștigat cu scorul de 3-1 (2-1), după golurile reușite de Jefte, Otele și Buș.

Andrea Mandorlini a început meciul cu următorul 11: Scuffet - Boben, Adjeti, Burcă, Camora - Filip, Muhar, Cvek, Peteleu - Betancor, Otele

Feroviarii au deschis scorul rapid, în min. 9, după un penalty transformat de Jefte Betancor. Lovitura de la 11 m a fost acordată după un fault comis asupra lui Ajeti. După doar patru minute, Jefte a pasat decisiv pentru Otele, care a majorat diferența pe tabela de marcaj.  În minutul 44, FC Brașov a redus din handicap prin  Lascu, care a înscris cu un șut bun din interiorul careului.

CFR Cluj a început repriza a doua fără Filip, Adjeti, Muhar, Camora și Scuffet, în locul lor evoluând Țîru, Yuri, Ricky, Fică, și Sava. În minutul 54, a ieșit de pe teren și Burcă, înlocuit de Krasniqi. Noi schimbări făcute de Andrea Mandorlini, în minutul 66: au ieșit Boben, Otele și Peteleu, și au intrat pe teren Bălan, Mustapha și Silaghi. Cvek și Jefte au părăsit și ei terenul, în minutul 76, fiind înlocuiți de Gondiu și Lucaci. Sergiu Buș a stabilit scorul final al confruntării în minutul 88.

Următorul meci amical al echipei din Gruia va avea loc sâmbătă, 8 iulie, împotriva celor de la UTA Arad.