Cea mai bună firmă clujeană de avocatură a anului 2024 își mărește echipa

 

Lăpușan & Partners, firma de avocatură care a obținut recent titlul de ”Cluj law firm of the year 2024” în cadrul galei Romanian Legal Awards 2024, premiu obținut și în 2021, își mărește echipa, potrivit clujust.ro:

”Suntem bucuroși să anunțăm o nouă extindere a echipei de avocați prin deschiderea a două poziții de avocat stagiar și una de avocat definitiv.

Ne dorim colegi care dau dovadă de cunoștințe solide, dedicare, flexibilitate și cu acel ceva special, care face diferența în această profesie.

Vă oferim oportunitatea unei colaborări în cadrul unei echipe profesioniste si ambițioase, cu performanțe notabile, care își desfășoară activitatea în diferite domenii (consultantă comercială, contencios administrativ si fiscal, achiziții publice, drept societar, drept civil) fiind asigurate condiții avantajoase pentru dezvoltarea. profesională, atât ca și avocat litigant, dar totodată și pentru activități de consultanță juridică.

Persoanele interesate pot trimite cv-ul la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Candidaţii selectaţi pentru interviu vor fi încunoştinţaţi ulterior despre data şi modalitatea de desfăşurarea a acestuia.”

În ce privește distincția primită, Lorin Moldovan, avocat în cadrul societății Lăpușan & Partners, a declarat că ”aceasta vine ca și confirmare a faptului că suntem o echipă de oameni bine pregătiți, închegată, care face față nu doar exigențelor profesiei, dar și condițiilor din piața avocaturii. Acest premiu confirmă relevanța noastră pe piața avocaturii de business”