Carmina Olimpia Cotfas este câştigătoarea Miss Universe România 2021

Colega noastră de la NapocaLive, moderatoarea şi modelul, Carmina Olimpia Cotfas este câştigătoarea Miss Universe România 2021.

Carmina este din Târgu-Mureş şi iubeşte fiecare activitate pe care o face pentru a se dezvolta pe plan profesional. La NapocaLive, Carmina prezintă emisiuni precum, 'Frumuseţe la Minut' şi 'Punct de vedere. Despre sănătatea ochilor cu dr. Oana Rusu'.

Douăzeci și cinci de finaliste au concurat pentru coroana națională.

Carmina a impresionat juriul şi va reprezenta România în finala mondială din Israel.

Evoluţia Carminei a cuprins mai multe arii sau domenii. Este genul de persoană căreia îi place să experimenteze lucruri noi mereu.

Primele „provocări” au fost concursurile de cântat, la care a participat foarte mulți ani, fiind pasionată de canto. A încercat și pianul câteva luni, iar după terminarea clasei a opta s-a îndreptat spre o cu totul altă activitate, voleiul de performanță. Le-a combinat, ironic, cu modelling-ul pe tot parcursul liceului, iar toate acestea în orașul ei natal, Târgu-Mureș.

După absolvire, a optat pentru specializarea care o atrăgea cel mai mult - istoria. În prezent este studentă în anul III la Istorie nivel Licență.

Tot recent, în anul I de facultate, a descoperit o nouă pasiune: emisiunile radio și TV. A început frumos, prezentând propriul proiect, o serie de podcasturi cu invitați din lumea modei și a artei, intitulată „Let`s talk about life!” pe care o înregistra live, pe Instagram, la începutul pandemiei. Proiectul a obținut atenția publicului și nu după mult timp i s-a propus să prezinte un nou proiect, o emisiune turistică, „Călător în Țara Călatei”. A fost un proiect de care s-a ocupat cu drag, care i-a dezvoltat pasiunea față de domeniul acesta.

Pe Carmina o ştiţi din emisiunile pe care le realizează la Napoca Live. Carmina a spus despre această meserie faptul că, o îndrăgeşte și se bucură enorm că are ocazia de a se dezvolta în echipa Napoca Live.

În 2019 a avut bucuria de a câștiga titlul pentru cea mai frumoasă fată din orașul ei, Miss Târgu-Mureș.