Când va fi gata noul corp de clădire de la Școala „Iuliu Hațieganu”? Stadiul lucrărilor este de 80%

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat că a fost în vizită de lucru pe șantierul de la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”. Acolo a fost construit un nou corp de clădire, cu un regim de înălțime de P+2E+Er+Etehnic (stadiu lucrări: 81%) - practic o școală nouă, cu 15 săli de clasă, având o capacitate maximă de 448 elevi.

Totodată, se amenajează spații de birouri pentru cadre didactice, o bibliotecă dotată cu sală de lectură, o sală multifuncțională, grupuri sanitare și spații de depozitare. Accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități este asigurată printr-un ascensor și grup sanitar dedicat, astfel încât acestea să aibă parte de un proces educațional incluziv și de calitate.

scoala 2 3

Sursa: Pagina Facebook Emil Boc

De asemenea, la construcția existentă de la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” au fost realizate lucrări de reabilitare termică prin anvelopare, sistemul termoizolant fiind unul modern și eficient din punct de vedere energetic.

scoala 3 1

Sursa: Pagina Facebook Emil Boc

“Lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul anului și vom aplica penalităţile de întârziere pentru lucrările care nu au fost finalizate la timp.

Valoarea totală a lucrărilor este de 8.582.475,46 lei cu T.V.A.”, a anunţat Boc.