Când ar putea începe construcția Spitalului Regional Cluj? VEZI răspunsul Ministrului Sănătății

Construcția Spitalului Regional Cluj ar putea începe în aproape un an, a anunțat Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

„Primul spital pentru care a fost semnat acordul de proiectare a fost Spitalul din Iaşi, ulterior Spitalul Regional din Cluj şi acum Craiova. (...) O să încercăm chiar printr-o procedură accelerată, dacă va fi posibil, să demarăm licitaţia pentru construcţia efectivă a acestor spitale. (...) În PNRR sudul ţării a fost neglijat şi nu există proiecte care să se dezvolte infrastructura medicală spitalicească în sudul României.

Ne pare bine că avem unul dintre spitalele regionale la Craiova. Sperăm că în noiembrie 2023 să putem să începem, eu sper să putem să începem chiar înainte de finalizarea proiectului licitaţia pentru construcţie", a anunțat Rafila, potrivit Agerpres.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a semnat marţi, 08 noiembrie, contractul de proiectare pentru Spitalul Regional din Craiova.

„Este cel de-al treilea contract pe care îl semnăm în această perioadă de un an de zile de când am preluat portofoliul Ministerului Sănătăţii pentru cele trei spitale regionale”, a declarat Rafila.