Campioana mondială Christiana Budica-Mongol, despre cel mai dificil moment din carieră: Prima înfrângere a dezechilibrat lucrurile

Christiana Budica-Mongol a fost prezentă la conferinţa Inspire Movement “Balance”, organizată la Cluj-Napoca, la Radisson Blu, în luna noiembrie.

Aceasta a povestit pentru Napoca Live despre proiectele la care lucrează în prezent, despre cel mai dificil moment din viaţa profesională şi despre ce îi aduce echilibru în viaţă.

Christiana Budica-Mongol este singura femeie campioană mondială din istoria MMA România, este campioană intercontinentală WKA și campioană mondială WTKA la Kickboxing, are un bronz la Mondialele de wushu, argint european la lupte libere asociate (FILA), este campioană mondială și europeană la kempo, are un aur la cupa internațională de Sei Budokai, un bronz la Europenele de box și numeroase medalii internaționale la Kyokushin Karate. Anul trecut i-a adus Christianei un nou titlu mondial, într-unul dintre cele mai dure şi spectaculoase sporturi de luptă, Muay Thai.

De asemenea, Christiana este pasionată de pictură şi actorie. Şi-a făcut debutul în cinematografie în scurtmetrajul Ter Chono. A Mongolian Story.

“Ele s-au transformat în profesii din pasiuni de copil. Natural le-am îmbinat şi ele rămân într-un echilibru şi mă echilibrează pe mine.

Acasă îmi găsesc toată încurajarea de care am nevoie. Viaţa de acasă îmi dă combustibil să fac partea profesională”, a declarat Christiana, pentru Napoca Live.

Cel mai greu dificil din viaţa profesională

“Prima înfrângere a fost un moment care a dezechilibrat lucrurile, dar acum evident privindu-le cu maturitate le-a dezechilibrat tocmai să le echilibreze. Acela a fost momentul cel mai dificil de depăşit”, a precizat Christiana.

Christiana a povestit si despre proiectele la care lucrează în prezent.

“La anul probabil că voi concura în SUA. Abia aştept. Pe partea de film pregătim scurtmetrajul. Suntem în festivaluri în SUA cu el. Suntem bucuroşi”, a mai spus Christiana Budica-Mongol.